min dag.

Nu idag så har jag gjort massa olika, varit på skolan -.-, följde med en kompis hem och pratade med en kille från turkiet genom msn, hans pappa äger ett 5 stjärnigt hotell i turkiet som vi kanske ska få bo på gratis nästa år. [om han nu inte luras] :)

Jag vill

Jag vill vinna nån tävling, fatta vad uppskattat det skulle va ^^
Har du nån tävlin, länka dåååå!!!!! :)

Tebax!

Från upptaktslägret, orkade inte skriva igår,... det var ganska roligt förutom en massa, fick en ny vänn,,..vi smög ut på natten, ledarna dampade, ena svor när man frågade om man gick sova,.. ja det gick som det gick men det var ändå kul. :)
Sen när jag kom hem fick jag reda på att dom hittat 2 lik utanför där jag bor,..1 är troligtvis från en man som varit borta 1 år, den andra var mördad :S det är jätteläskigt, man vill ju inte vara ute på kvällarna nu.

Gör du?

Läser du min blogg? Eller ja, har du läst den nån gån? isåfall så får du gärna svara i en kommentar om du gör det och vad du/ni tycker jag kan göra bättre, förslag på saker jag kan skriva om mm.

Ikväll så har jag sett på Idol och pysslat, jag har tagit gamla bilder på barn och vuxna och klistrat fast på tändsticks askar, det blir mkt finare då! Och eftersom min mamma gillar gammeldagsa saker så är det ju perfekt. :)
Sen så har jag rollat lite och så. :)
Imorgon är det pump up the jam, jag längtar, vi har fått plats på rad 8:a jag vet ej om det är en bra plats, men hoppas. Sen så nästa vecka på söndag börjar Gossip girl =) jag längtar sönder! finns ingen bättre serie, och den veckan börjar också Desperate houswiwes. [ellr hur det stavas] men det är också en jättebra serie!

Upptaktsläger,...

Nu i helgen så ska jag på upptaktsläger med konfan. Undrar vad vi ska göra där, men i helgen så ska det också vara något med min storebrorsas skola, och då ska hela familjen få komma dit, och jag vill ju meeed. Värsta kul att få se hur det är på ett gymnasium, men så klart så är Konfa grejen ivägen. Arg, jag ville ju med och kolla runt, sen äta pizza -.- , livet är bra orättvist! Jaja, jag ska inte deppa över det, lägret kanske blir kul :).
Men å andra sidan så kanske vi måste göra nån namnlek, jag hatar namnlekar, jag suger på att komma ihåg namn, sen så gillar jag inte att prata inför massa folk, [ det beror på vad man ska säga mm.] och ibland går det bra, men som sagt, det beror på vad man ska säga och prata om.


Wihooo!

Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag är trött :\ jag håller på och rollar nu,.. ganska kul! Det är något jag rekomenderar för er som gillar att skriva och låtsas vara någon annan.

Pump up the jam!

Det är en dans show som är nu på torsdag :) jag ska gå dit med mina kompisar Kämpe och Ellen [ www.keeponliving.blogg.se ]  värsta skoj!!

Nu igen

Nu har jag varit sådär glömsk igen, haha har haft mkt med skolan som vanligt, men men nu skriver jag iaf, idag var jag på tjejsisatn där jag bor och sålde hamburgare och så till alla lagen. Jobbigt sen så fyller min brorsa år idag så vi hade kalas också.

Har du?

Någon tävling pågång, tipsa mig så är jag nog mer än gärna med.

Great

Noot... jag mår inte så bra idag så jag är hemma från skolan :/ är lite förkyld, ont i huvudet och så.
ska nog göra lite blandade saker idag. Vad ska du göra?
Om du gillar att rollspela bli medlem på sidan www.rolla.se :)

Vi gjorde det igen!

Idag hade vi match igen mot Guif 2. Vi vann med 2-1 men hade flera tusen målchanser, och det hade blivit 3-1 om inte dommaren hade varit så blind på straffen, den tog ju i nätet!!!

Nu måste jag bara säga...

Att idag hade mitt fotbollslag match, och vann med 7-2. Riktigt bra, själv var jag bara och tittade på för jag har ont i fotleden.

Igen

Nu har ajg inte uppdaterat på ett tag, det var varit mkt med skolan och så. Men nu så har jag fyllt år förra veckan och så. Jag fick lite blandade saker :) sen så har jag haft ett läxförhör om blommor i tisdags. Jag anmälde mig till showjazz för nån månad sen och det skulle ha börjat förra veckan på fredag, men det var för lite anmälda så nu så har dom flyttat mig och min kompis till vanlig jazz 16-vuxna och jag och hon är bara 14 år :S och så är det på tisdagar, värsta konstiga tiden.
En halvtimme efter mn kompis andra dans slutat.

Nu igen

Så har jag glömt skriva, min födelsdag var väll sådär, orkar inte berätta. Nu har den bärbara lagats, så jag har kunnat använa Photoshop :) ska lägga upp bilder jag gjort om, men kom ihåg jag är nybörjare.

här är bilds


Före& efter.

Hemma

Jag har varit hemma några timmar nu, har ätit middag (Tacos) ochh sätt på tv, nu sitter jag här och längtar tills imorgon, då jag fyller år, jippie ^^ men jag längtar också tills helgen, jag är typ helt trött på skolan och det var nyss helg :P
haha :) Jag har funderat på att ha Hollywood fest hemma hos mig eftersom jag fyller år, isåfall kanske i helgen, då ska man klä sig i liknande kläder som en kändis har haft på tex. en gala, sen ska man försöka göra samma sminkning och så. :D

Haha

nu sitter jag i skolan med några kompisar, dagen var dryg, snart har vi NO- labb :( skoja ba det kan väll va kul också men.
Hejdå

RSS 2.0