japp, nyår :)

igår så skulle jag ha skrivit ett inlägg, men det gick inte att logga in..men då skriver jag nu istället.
Det är då nyår idag, känns sådär, men det får väll gå. :)
har ätit middag för kanske en timme sen?
sen blir det efterrätt, jag är bara hemma snabbt nu för att hämta min kamera typ :P
eller jag laddar den :)

nu är det såhär att jag skulle vilja ha in en massa frågor, som jag kommer besvara, asså frågestund :) så det är bara att skicka in en massa frågor då :)

ha ett bra nyår allihopa //Julia


har funderat...

på hårförlängning, hatar min frisyr, den är så kort,..
men aja.


hoppas alla får ett bra nyår :)

asså så drygt..

alla verkar typ tycka att jag är dryg, varför? dom flesta känner inte ens mig,..
och jag tar åt mig när nån säger något, och även om dom skojjar, men att det inte är nått uppenbart skojj så tänker jag på det hela tiden och ba "menade han/hon allvar?" det är jättejobbigt. :/


JB

Härär ett klipp om jonas brothers dag.. hur livet ser ut helt enkelt xD det är skitkul när dom pekar på sin pappas bild och ba " hi wanna buy a car" dom låtsas vara han xD driver lite med honom :)

http://www.youtube.com/watch?v=PpQ2iDD0nuM&NR=1

asså...

alla e så himla osociala hela tiden -.- det är skitdryygt

Mitt livs bästa dag!!!!!!!!!!

VI ÅKTE TILL ICA MAXI och där var Robin B, Kevin och Alice, och efter dom sjungit kunde man få en skiva singnerad, men jag köpte igen men jag ställde mig långt fram och tog kort, och då så kollade Robin runt i publiken och hans blick fastnade på mig! :] vettu hur ´gla jag e? och jag tog kort då,.. :) det kommer här NEDAN, men INGEN får ta bilden, eftersom jag tagit kortet, så rör den INTE!!!




ser ni? han tittar in i kameran och på mig :]  sno ejj!!!

Farmor..

strax ska jag till farmor, typ 23 stycken kommer vara där och vi ska äta och lite sånt.. det känns ganska läskigt. Men det får gå endå :) jag hinner inte skriva mer nu för vi åker om kanske 10 minuter och jag är inte färdig än.
Hejdå!!
 //Julia

Men ojdå! :]

Helt plötsligt när jag kollar på statistiken så har jag haft 17 besökare sen mina senaste inlägg idag. Det är roligt :)
men inga kommentarer har jag fått, vad sa jag om det? xD
Nejmen det är alltid roligt med kommentarer.
Igår så var jag och min kompis Ellen ute och tog kort med min kamera, det var kul. ^^
Det vart en hel del knäppa bilder, eller då vi hoppar och det ser ut som man ramlar, snubblar osv. Det är jätteroligt att ta kort med den, för resultaten blir ju bra. :)

Hoppas alla får en underbar fredags kväll!

//Julia

Ni kan inte förstå!

hur mkt jag ÄLSKAR Jonas Brothers, jag har aldrig hört något bättre band. Om dom kommer på turne till sverige i sommar SKA jag dit!!
Jag älskar hur dom är som personer också, jag älskar helt enkelt allt med dom! <3 :)

That's the show.

Jaa, nu har jag gjort en ny header, jag hade tänkt mig något helt nnat men eftersom mitt photoshop var konstigt så funkade inte det..men den jag har nu får duga :P
Snart är det nyår, 2008 har haft sin tid och 2009 börjar, känns sådär, jag vill inte riktigt lämna 08.
Och det blir inte bättre av att fira med några jag hatar.
Men jag hoppas att alla andra får ett bra nyår iallafall.

//Julia

Kanske borde sova...

Klockan är 00.26 just nu. Jag borde nog sova,.. så att imorgon kan jag vakna och ta en massa kort :)
Det är skitroligt! Vad fick ni i julklapp? :)

sovgott//Julia

Jaa!

Nu har jag köpt en systemkamera, jag är grymt nöjd :)
det är en Nikon d40.





Jag har tagit kort HELA KVÄLLEN!  :)

 ni får INTE ta!

Lilla julafton.

yapp, jag kom nyss hem från lilla julafton hoss farmor, ganska så god mat och lite klappar blev det. Men imorgon är det ju riktiga julafton.  Jag vet typ vad jag kommer få, eller inte men.. xD hoppas alla får en riktigt god jul!

stan!

Idag eller ikväll var jag på stan med mamma, dom hade öppet till klockan 10 på kvällen på strömpilen, så vi köpte julkläder och så..det blec ett linne/klänning och en jacka och lite sånt :) jag är jättenöjd. Jackan är midjelång och i vit, svart och grå. Linnet/klänningen är svart..och så köpte jag en vit häng mössa som är stickad, och så fick man en gratis sjal. Och så har jag köpt mörk toning, jag har väldigt mörkt hår egentligen, men det blev ju ljust när jag var i Cypern i maj, jag vet att det var länge sen men har inte klippt mig sen dess. Det blir nog jättesnyggt :D

hare bra //Julia.

jahapp..

igår var det 4 advent, känns ju som att det nyss var första! dom här veckorna har gått fort. Men snart är det jul :D man längtar ju. :)

jul i stugan!

Hehe snart är det jul =) det känns skönt, fick jullov igår.
Jag har typ haft den här bloggen ganska länge nu.. :P
tack alla som läser :)

Believe in yourself, thats all that counts.

Vad har du för stil? är du punkare, emo, hipp-hoppare, street-stil. Stiler är ju som personliga, alla skapar ju som sin egna stil, för alla lägger ju till smådetaljer till sina kläder, så det kan inte finnas många med exakt samma stil endå, om vi säger att två stycken har lolita stilen, då kanske en av dom lägger till lite "emo" saker i sin stil, då blir den ju unik, jag tycker att alla ska ha sin egen stil och strunta i vad folk säger, för du bestämmer själv hur du ska se ut. Låt dig inte tryckas ner av ord. Det är ju ändå du som ska ha det på dig inte dem som säger något.
Va stolt över att vara dig själv och fall inte för grupptryck, för det är du som kommer få leva med dina val för evigt.
Och tänk på vad du säger/skriver innan du gör det. Tex "emo" stilen har blivit uppmärksammad under detta år, och dom flesta omogna killar eller tjejer säger emo som ett skällsord [stavning?] och säger så för att trycka ner som t.e.x. "jävla emo" osv. och var har ni fått att emosar skär sig ifrån? Vem somhelst kan göra det, det är ju inte precis så att emosarna gör det, det kan lika gärna vara en fjortis som gör det. Tänk på det!


// Julia [ och ingen får kopiera mitt innlägg utan tillåtelse.

Yes and what can i do for you?

Jag har ju gjort en ny header, och den blev inte så bra, men det får gå ändå, men den var svår att få till, den var lite för bred, så det måste jag fixa,..men ni får hålla er.
Och om ni vill ha en gratis header så är det bara att säga till så kan jag kanske göra en till er =)
Men lämna en kommentar här om du vill ha en, och lämna din msn, sen kan du beskriva den också så blir det lättare :)

Vad läser ni för språk i skolan? Jag läser iaf Franska, och det är inte så lätt med en så dålig lärare, hon gör jättesvåra prov och förbereder en dåligt.
Så mina betyg är väll sådär, men det får duga, det här är ju endå bara i början av åttan, så man ska inte ha för stor press på sig.

Och om du har en tävling så länka gärna till mig =)

Okej..

jag har typ inte skrivit så innehållsrika inlägg på sistone, men det har varit så mycket med skolan osv, men nu när det är lov imorgon så ska jag försöka skriva mer, och nu har jag säkert tappat läsare också, men det får gå endå, jag ska skärpa mig :]
Men eftersom jag har tänkt köpa en systemkamera efter jul så kommer det komma upp många bilder här, då kanske det finns mer att skriva om också.
Jag sitter faktiskt på skolan och skriver nu, i bibblioteket, jag har haft franska, sen har jag hål nu, och idrotten är inställd, så det blir lunch om ett tag sen är resten av lektionerna som vanligt tror jag...

Jag har hittat väldigt coola saker som jag vill ha, en mp3/ipod som ser ut som en legobit, och en mp3/ipod som är som ett kassetband, + en massa andra roliga saker :D

Och nu är det snart jul också, jag gillar julmat sjukt mkt, fasst inte all mat, men julmust, köttbullar och julskinka och massa mer är så gott! Och att man är samlad med familjen är ju extra roligt :)

Har nån läst boken "Sommar-Squash Tokolosh"? det är en bok som handlar om en tjej som bor i Afrika, med sin mamma och pappa, hennes mamma brukar berätta om älvor och andra. Hennes pappa är handelsresare och en dag lämnar han familjen och flickans mamma faller i en djup depression, Faith som flickan heter tas hand om en tjänsteflicka som heter Nouma [tror jag] och så händer en massa mystiska saker, älvorna finns där, och andarna gör hemska saker. Den är definitivt värd att läsa om man gillar spänning.

//Julia.

vad önskar du dig?

i julklapp? =) själv vet jag inte riktigt.

jahapp

snart är det jul :D
imorgon är det jullunch på skolan xD

vart tog headern vägen?

jo det är så att jag hade gjort en ny, men när jag ändrade så att den skulle passa in här fastnade den på ett nummer, så den blev för stor... så nu är jag utan ett tag.

sugen!

PÅ LITE MUFFINS ELLER LIKNANDE, oopps capslock hehe ^^
orkar inte skriva mer nu, hare bra!

Nu sitter jag här..

och skriver på skolans [bibbliotekets] dator, vi har typ 1 lektion kvar sedan får man åka heeeem! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3  hehe :P

Jag har..

varit väldigt inaktiv här på blogg.se, men det är typ bara för jag inte har så mkt att skriva just nu, så ni som läser min blogg ibland, det kommer troligtvis skrivas åtminstone ett inlägg per dag, ibland inga, men det kommer förbättras, jag lovar!

hm..

Jag hittade inga julklappar, haha men så såg jag dig<3! :)

imorgon..

ska jag till stan och julhandla :)

Sorry

Jag har inte skrivit på länge nu känns det som.
Men jag tror jag ska gå sista året av gymnasiet i USA, Californien, Newport Harbor high school :)
Jag kommer göra det! Asså om jag kommer in, men jag vill verkligen :)

Hm..

Funderar på att göra en ny header, men har inga idéer..:P

Jag vill!

verkligen bli skådis, och jag tänker skicka in en ansökan till disneychannel i USA :)
Jag har hittat en audition till nästa Twilight film, ... :)
aja jag SKA bli en..

RSS 2.0